Webservices

Voordat Jan Bakker WebTeksten zich vanaf januari 2018 geheel ging richten op het schrijven en uitgeven van voornamelijk romans, bestond de dienstverlening uit websites, webshops en het schrijven van allerhande (web)teksten. Daarnaast werd de hosting en het onderhoud van veel sites verzorgd. Daaronder vallen ook de site van echtgenote Praktijk Wies Bakker en deze website. Voor de bestaande klanten verandert er in de nieuwe situatie niets. Vandaar dat in het menu nog steeds algemene ondernemingsvoorwaarden worden vermeld.

Het enige verschil met de vroegere situatie is dat vanaf 2018 geen nieuwe klanten voor webservices meer worden aangenomen.

Sponsoring

Het sponsorbeleid is iets aangepast. Met Jan Bakker WebTeksten wordt een vereniging en een stichting in respectievelijk Dieren en Geldrop gesponsord.

De website van rolstoel-basketbalvereniging de Rhedense Rollers uit Dieren wordt tegen inkoopsprijs gehost door Jan Bakker WebTeksten. De sponsoring bestaat uit het bijhouden van de website, het schrijven van alle teksten daarvoor, het plaatsen van blogs en foto’s, het geven van adviezen en het ontwerpen van formulieren en dergelijke.

De website van Speeltuin de Viking wordt tegen betaling gehost tegen inkoopsprijs door Jan Bakker WebTeksten. Daarnaast wordt de speeltuin door Jan Bakker WebTeksten gesponsord door het verlenen van digitale diensten,  zoals het bijhouden van Facebook, Google Mijn Bedrijf en natuurlijk de website.

 

Share Button